Desert rece cu caise, nuci si smantana

Printeaza

Desert rece cu caise, nuci si smantana din: smântână, fulgi de porumb, nuci zdrobite, scorţişoară, miere, piersici.

Ingrediente:Desert rece cu caise, nuci si smantana

  • 500ml smântână proaspătă
  • 400g fulgi de porumb
  • 50g nuci zdrobite
  • 1/2 linguriţă scorţişoară
  • 4 linguri miere
  • 100g piersici

Mod de preparare:

Amestecaţi fulgii de porumb cu mierea, nucile, piersicile tăiate în cubuleţe şi presăraţi amestecul cu scorţişoară.

Intindeţi pasta obţinută într-o tavă, într-un strat cu grosimea de 2 cm.

Dacă pasta este prea tare, mai adăugaţi miere, dacă este prea moale, mai pu neţi nuci.

Puneţi tava la frigider pentru 2 ore.

Din smântână bateţi cu mixerul frişcă.

Tăiaţi foaia din tavă în pătrate, şi serviţi-le acoperite cu un strat de frişcă proaspăt bătută.

Desert rece cu caise, nuci si smantana

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.