Desert rece cu caise, nuci si smantana
PrinteazaDesert rece cu caise, nuci si smantana din: smântână, fulgi de porumb, nuci zdrobite, scorţişoară, miere, piersici.
- 500ml smântână proaspătă
- 400g fulgi de porumb
- 50g nuci zdrobite
- 1/2 linguriţă scorţişoară
- 4 linguri miere
- 100g piersici
Mod de preparare:
Amestecaţi fulgii de porumb cu mierea, nucile, piersicile tăiate în cubuleţe şi presăraţi amestecul cu scorţişoară.
Intindeţi pasta obţinută într-o tavă, într-un strat cu grosimea de 2 cm.
Dacă pasta este prea tare, mai adăugaţi miere, dacă este prea moale, mai pu neţi nuci.
Puneţi tava la frigider pentru 2 ore.
Din smântână bateţi cu mixerul frişcă.
Tăiaţi foaia din tavă în pătrate, şi serviţi-le acoperite cu un strat de frişcă proaspăt bătută.
Desert rece cu caise, nuci si smantana
Pofta buna!