Desert: spuma de ciocolata

Printeaza

Spuma de ciocolata din: ciocolata, oua, unt, sare, frisca, fructe.

Ingrediente:spuma_de_ciocolata

  • 250 g ciocolată de menaj
  • 4 galbenuşuri şi 5 albuşuri
  • 100 g unt
  • un praf sare

Pentru servit:

  • 100 g ciocolata
  • 150 ml frisca
  • fructe

 

Mod de preparare:

Se topeste ciocolata la bain-marie si apoi, dupa ce se racoreste putin, se adauga untul si galbenusurile. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si se adauga peste crema de ciocolata.

Se bate frişca pentru servit si ciocolata se da pe razatoare.

In cupe se pun straturi alternative de spumă, frisca si ciocolată rasă. Deasupra se ornează cu fructe.

Spuma de ciocolata

spuma_de_ciocolata

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.