Desert spuma cu mere

Printeaza

Desert spuma cu mere din: mere, comprimate zaharină, albuşuri.

 

Ingrediente:

  • 1 kg mere
  • 15 comprimate zaharină
  • 10 albuşuri

 

Mod de preparare:

Desert spuma cu mere: Merele, curăţate de coajă şi sâmburi, se taie în felii şî se pun la fiert în apă clocotită cu zaharină. După fierbere, merele se pasează şi se pun la rece.

Albuşurile se bat spumă, separat. In momentul servirii, piureul de mere se amestecă tu spuma de albuş.

 

Pofta buna!

 

 

 

Descoperă Sandvișul Vietnamez Banh Mi: Rețeta, Istorie și Sfaturi – Ghidul Tău Complet

Descoperă Sandvișul Vietnamez Banh Mi: Rețeta, Istorie și Sfaturi – Ghidul Tău Complet. Banh mi simbolizează fuziunea culturală perfectă între bucătăria vietnameză și influențele coloniale franceze. O baghetă crocantă, umplută cu o varietate de ingrediente precum carne de porc, pate, castraveți, coriandru și morcovi marinați, banh mi este o expresie vibrantă a istoriei și globalizării […]

Brisket suculent gătit lent în bere neagră

Brisket suculent gătit lent în bere neagră din: brisket, bere neagra, morcovi, ceapa, usturoi, pasta de tomate, dafin, sare, piper, ulei, supa. Descoperă secretul unui brisket perfect suculent și plin de aromă, gătit lent în bere neagră. Această rețetă transformă o bucată obișnuită de carne într-o capodoperă culinară, datorită combinării ingenioase a berii negre cu […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.