Desert vegan
PrinteazaDesert vegan din: banane, caju, stafide, fulgi de cacao, pudra de cacao.
- 2 banane
- 100 g caju sau migdale
- 50 g stafide
- 25 g goji
- 100 g fulgi de cocos
- 25 g pudră de cacao
Mod de preparare:
Pui migdalele sau caju-ul să se înmoaie în apă rece. După 3-4 ore, le scurgi şi le mărunţeşti în robotul de bucătărie. Adaugi bananele, stafidele, goji şi fulgii de cocos şi mixezi din nou, până obţii o pastă fină.
Impărţi pasta în două părţi egale. Colorezi o parte de compoziţie cu pudră de cacao, de preferinţă din cea ecologică.
Intr-un castronel tapetat cu folie alimentară, pui compoziţia albă, presând-o cu dosul lingurii. Peste ea pui compoziţia maro şi o presezi, de asemenea. Păstrezi desertul în frigider pentru 3 ore.
Il răstorni pe o farfurie, îndepărtezi folia şi decorezi cu stafide. Il poţi consuma şi la micul dejun.
Pofta buna!