Desertul zeilor

Printeaza

Desertul zeilor din: pepene galben, fructe asortate, conserva de ananas.

Ingrediente:Desertul zeilor

  • 1 pepene galben 1 kg
  • 400 g fructe asortate (piersici, pere, mere de vară)
  • o conservă de ananas

 

Mod de preparare:

Pepenele galben şi conserva de ananas se ţin la frigider minimum două ore. Pepenele galben se taie la un capăt, astfel încât tăietura să aibă formă de capac. Se goleşte de seminţe.

Se decupează miezul cu grijă, astfel încât să nu se rupă coaja.

Miezul de pepene şi fructele asortate se taie cubuleţe mari, apoi se amestecă cu cele de ananas şi cu zeama din conserva de ananas.

Fructele tăiate şi zeama de ananas se toarnă în pepene. Se ţine la frigider minimum o oră. Este un delicios aperitiv de vară, care se serveşte cu polonicul.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.