Deserturi: Chec aperitiv

Printeaza

O reteta delicioasa de chec aperitiv cu:chec, oua, marar, ceapa verde, sare, piper negru, cascaval, unt, carne de vita, faina.

Ingrediente:Chec aperitiv

  • 6 ouă
  • 2 legături mărar
  • o legătură ceapă verde
  • sare
  • piper negru măcinat
  • 100 g caşcaval ras
  • 75 g unt
  • 200 g piept de vită afumat
  • 4 linguri făină

Mod de preparare:

Se taie pieptul de vită cubuleţe şi se curăţă ceapa verde. Se spală şi se toacă mărunt. Se încinge uleiul, se căleşte ceapa verde apoi se pune carnea şi se rumeneşte.

Separat, se bat ouăle spu­mă, se amestecă cu caşcavalul ras, ceapa şi carnea afumată. Se adaugă untul şi, la sfârşit, mărarul şi făina cernută. Se în­corporează si se toarnă în tava tapetată cu hârtie de copt.

Se bagă în cuptorul încălzit în prealabil si, după ce s-a ru­menit, se feliază şi se serveşte împreună cu alte aperitive.

Chec aperitiv

Chec aperitiv

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • chec aperitiv amalia

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.