Despre aroma carnurilor care se frig pe gratar

Printeaza

Pentru a aroma cărnurile care se frig pe grătar, puteţi arunca peste cărbunii încinşi condi­mente diverse, la alegere: piper, enibahar, coriandru, seminţe de ardei iute, frun­ze de rozmarin, cimbru etc.

Rezultate mai bune se obţin dacă în timpul acestei operaţiuni acoperiţi carnea de pe grătar cu un capac sub care se va aduna mirosul aromat.

De obicei, această operaţiune se face numai după ce aţi întors carnea, când nu mai este nevoie de timp prea mult pentru terminarea fripturii. Dacă aceste condimente stau prea mult pe jar şi se ard s-ar putea să degaje arome amărui, neplăcute.

Despre aroma carnurilor care se frig pe gratar

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.