Diavoli

Printeaza

O reteta delicioasa de diavoli cu: cartofi, oua, lapte, boia iute, unt, sare, faina.

Ingrediente:Diavoli

  • 1,2 kg cartofi
  • 4 ouă
  • 4 linguri lapte
  • 1 linguriţă boia iute
  • 3-4 linguri unt
  • sare
  • făină cât cuprinde

Mod de preparare:

Fierbi cartofii, îi cureţi de coajă şi îi treci prin maşina de tocat. Apoi îi amesteci cu ouăle bătute, boia, sare şi făină, cât să faci un aluat pe care să-l întinzi subţire cu sucitorul şi să-l tai rondele cu paharul. Pui ron­delele să fiarbă în apă deja fierbinte, cu sare, la foc mic,timp de 5 minute.

Apoi scoţi rondelele pe o sită şi le laşi să se scurgă bine. După ce s-au scurs, le pui la rumenit într-o tigaie cu unt şi întorci pe fiecare parte.

Le serveşti cu bere. Poţi să le presari cu brânză sau caşcaval ras cât sunt calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.