Dieta cu mere
PrinteazaMerele mici pe care le găseşti în piaţă sunt cele mai sănătoase. Mâncate cu tot cu coajă, ele au complexe beneficii pentru sănătate.
Varianta I: timp de patru săptămâni, cu 20 de minute înaintea fiecărei mese, mănânci 1-3 mere.
Varianta II: timp de 1-3 zile, consumi exclusiv mere.
Varianta I este foarte eficientă în combaterea bolilor metabolice (diabet, gută, obezitate), împotriva tulburărilor de tranzit intestinal, contra unor afecţiuni respiratorii, ba chiar şi a unor forme mai uşoare de cancer.
Varianta II, mai dură, este incredibil de eficientă împotriva obezităţii, a unor afecţiuni tumorale, a colitei de putrefacţie. Cura intensivă nu poate fi ţinută de oricine, fiindu-le contraindicată persoanelor subponderale, hipotensive ori cu început de gastrită sau ulcer.
Consumul regulat de mere (1 măr/zi) ajută în prevenirea bolilor de inimă, a tulburărilor hepatobiliare, a afecţiunilor reumatice, a cancerului.
Otetul de mere
Obţinut prin fermentare, este folosit în tratarea tenului (închidere porii şi înlătură excesul de sebum), dar şi în dieta zilnică în lupta împotriva kilogramelor în plus, a colesterolului, a digestiei defectuoase.