Dieta cu supa
PrinteazaLuni:
In prima zi consumaţi supa şi un fruct, la alegere. Este de preferat să evitaţi bananele, iar pentru hidratare specialiştii vă recomandă ceaiul neîndulcit.
Marti:
A doua zi, pe lângă supa obişnuită, puteţi servi legume, însă nu alegeţi fasolea verde şi mazărea. La cină, se recomandă un cartof copt. în această zi nu aveţi voie fructe.
Miercuri:
în cea de-a treia zi mâncaţi supă, fructe şi zarzavaturi, dar fără cartofi copţi. Nu aveţi voie să consumaţi dulciuri. O JOI.
Joi:
In ziua a patra a venit rândul lactatelor. Pe lângă supa de legume, puteţi mânca banane, dar şi lapte degresat.
Vineri:
In cea de-a cincea zi mâncaţi obligatoriu supa, iar de cel puţin două ori carne de vită (125-250 gr) şi o cutie de roşii de mărime mijlocie sau 6 roşii proaspete. Beţi şase până la opt pahare cu apă plată.
Sambata:
A şasea zi este dedicată proteinelor. Consumaţi supa, cel puţin o bucată de carne preparată pe grătar şi zarzavaturi la discreţie. Nu se consumă cartofi.
Duminica:
In ultima zi mâncaţi orez integral, beţi suc de fructe şi, bineînţeles, nu uitaţi de supă.