Dip picant de branza

Printeaza

Dip picant de branza din: ardei, chili, usturoi, sare, branza, ulei, coriandru.

 

Ingrediente:

  • 4 ardei iuţi uscaţi roşii
  • 2 chili uscaţi
  • 2 căţei de usturoi
  • sare
  • 6 linguri de brânză Manchego proaspăt rasă
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • coriandru sau pătrunjel pentru ornat

 

Mod de preparare:

Ardeii iuţi şi chili se înmoaie circa 30 de minute în apă caldă. Apoi se scurg bine, se toacă mărunt şi se pun într-un mojar sau într-un blender.

Usturoiul se cojeşte, se toacă mărunt, se adaugă peste celelalte ingrediente din blender împreună cu sarea şi se pasează într-o pastă fină.

Pasta se puneîntr-un vas, după care se înglobează brânza proaspăt rasă. Se toarnă uleiul, amestecând energic, până când se omogenizează bine toate ingredientele.

Coriandrul şi pătrunjelul se spală, se scutură de apă şi se folosesc pentru ornare. Dipul se serveşte cu cubuleţe prăjite de pâine.

Dip picant de branza

Dip_picant_de_branza

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.