Doboş cu tarhon

Printeaza

Doboş cu tarhon din: branza cu smantana, sunca, cascaval afumat, tarhon, piper, sare, marar, patrunjel.

Ingrediente:Dobos_cu_tarhon

  • 3 cutii de branza cu smantana
  • 250 g sunca
  • 250 g cascaval afumat
  • tarhon
  • piper
  • sare
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel

 

 

Mod de preparare:

Tai şunca şi caşcavalul în felii, iar tarhonul mărunt. Amesteci brânza cu smântână, verdeţurile tocate, sare şi piper după gust.

Aşezi pe platou o felie de şuncă, un strat subţire de brânză cu verdeţuri şi repeţi cu încă două asemenea combinaţii.

Repeţi straturile până la epuizarea ingredientelor. Dai platoul la rece timp de 2 ore.

In momentul în care trebuie să-l serveşti, tai doboşul în formă de pătrate sau dreptunghiuri, astfel încât să le poţi mânca fără să te murdăreşti.

Doboş cu tarhon

Dobos_cu_tarhon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.