Doboş cu tarhon
PrinteazaDoboş cu tarhon din: branza cu smantana, sunca, cascaval afumat, tarhon, piper, sare, marar, patrunjel.
- 3 cutii de branza cu smantana
- 250 g sunca
- 250 g cascaval afumat
- tarhon
- piper
- sare
- 1/2 legatura marar
- 1/2 legatura patrunjel
Mod de preparare:
Tai şunca şi caşcavalul în felii, iar tarhonul mărunt. Amesteci brânza cu smântână, verdeţurile tocate, sare şi piper după gust.
Aşezi pe platou o felie de şuncă, un strat subţire de brânză cu verdeţuri şi repeţi cu încă două asemenea combinaţii.
Repeţi straturile până la epuizarea ingredientelor. Dai platoul la rece timp de 2 ore.
In momentul în care trebuie să-l serveşti, tai doboşul în formă de pătrate sau dreptunghiuri, astfel încât să le poţi mânca fără să te murdăreşti.
Doboş cu tarhon
Pofta buna!