Dovlecei umpluti cu soteuri de legume din: dovlecei, orez, ceapa, sos de rosii, pesmet, sote de legume, ulei, marar, sare, piper. Ingrediente: 5 dovlecei 1 ceaşcă de orez 1 ceapă 3 linguri de sos de roşii 1 lingură de pesmet 3 linguri sote de legume (morcovi, gulii, conopidă, urzici) 2-3 linguri de ulei 1 legătură […]
Dolecei umpluti cu legume, in sos de rosii
PrinteazaDolecei umpluti cu legume, in sos de rosii din: dovlecei, orez, morcovi, ceapa, mazare, suc de rosii, sare, piper, condiment, ulei, marar.
Ingrediente:
- 6 dovlecei mici
- 100 g orez
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 100 g mazare
- 200 ml suc de rosii
- sare
- piper
- condiment de legume
- ulei
- marar
Mod de preparare:
Dovleceii îi tai în două, pe mijloc şi îi cureţi de miez.
Căleşti în ulei ceapa tocată mărunt, morcovii daţi pe râzătoare, adaugi orezul spălat, mazărea şi condimentezi.
Cu această compoziţie umpli dovlecei; şi îi aşezi într-o cratiţă.
Pui apă şi îi dai la fiert. Când sunt aproape fierţi, adaugi sucul de roşii şi îi laşi să se pătrundă bine.
Ii dai apoi pentru 10 minute la cuptor.
Dolecei umpluti cu legume, in sos de rosii
Pofta buna!
Dovlecei cu verdeata umpluti cu legume
Dovlecei cu verdeata umpluti cu legume din: dovlecei, morcovi, telina, patrunjel, rosii, bulion, margarina, marar, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 4 dovlecei mijlocii 2 morcovi 1 telina mica 1 radacina de patrunjel 2 rosii 2 linguri de bulion 1 lingura margarina 1 legatura de marar 1 legatura de patrunjel sare piper Mod de preparare: Se […]
Pofta buna!