Dorada cu cimbru

Printeaza

Dorada cu cimbru din: dorada, lamaie, rosii, cimbru, usturoi, ulei, vin, sare, piper.

Ingrediente:Dorada cu cimbru

  • o bucată dorada
  • o lămâie
  • 2 roşii
  • o crenguţă cimbru
  • 2 căţei usturoi
  • o lingură ulei
  • 200 ml vin alb sec
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Peştele spălat si curatat se presară cu sare si piper la interior si se umple burta cu felii de lămâie, roşie, cimbru şi usturoi feliat.

Se unge peştele cu ulei şi se aşază în tava de copt. Se toarnă şi vinul şi se lasă la cuptor 30-40 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.