Doradă cu ierburi

Printeaza

Dorada cu ierburi din: dorada, sare, piper, suc de lamaie, rozmarin, cimbru, foi de dafin, rosii uscate, usturoi si ulei de masline.

Ingrediente:

  • 4 dorade curatate (a 350 g)
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • 6 crengute rozmarin
  • 10 crengute cimbru
  • 4 foi de dafin
  • 8 rosii uscate
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Condimentaţi doradele şi stropiţi-le cu suc de lămâie.

Introduceţi în peşte câte o crenguţă de rozmar in, două crenguţe cimbru, o foaie de dafin, două roşii, închideţi, şi crestaţi doradele.

Tocaţi restul ierburilor şi ussturoiul, apoi amestecaţi-le cu uleiul.

Ungeţi doradele cu acest ulei şi puneţi-le pe grătar aproximativ 20 de minute.

 

Doradă cu ierburi

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.