Dorada in crusta de sare

Printeaza

Dorada in crusta de sare

Ingrediente:Dorada_in_crusta_de_sare

  • dorada
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Peştele trebuie curăfăt bine de intestine, spălat şi şters cu un prosop uscat. Il aşezăm apoi în tavă, pe un pat de sare grunjoasă, şi îl îmbrăcăm cu sarea rămasă.

Il introducem la cuptor timp de 30-40 de min (până când sarea formează o crustă arămie).

Scoatem tava de la cuptor, spargem uşor crusta de sare şi mutăm peştele pe o farfurie. Se curăţă de piele şi oase şi se serveşte cu lămâie, alături de roşii, broccoli, sparanghel, orez.

Dorada in crusta de sare

Dorada_in_crusta_de_sare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.