Dorada marinata

Printeaza

Dorada marinata din: dorada, lamaie, ulei, mustar, marar, ceapa, piper.

Ingrediente:Dorada marinata

  • 6 dorade potrivite
  • 1/2 cană zeamă de lămâie
  • 1/4 cană ulei de măsline
  • 1/4 cană muştar de Dijon
  • 3 linguri mărar proaspăt, tocat
  • 2 linguri ceapă verde, tocată
  • 1 lingură coajă de lămâie, rasă fin, fără partea albă
  • 1 linguriţă piper alb, măcinat

 

Mod de preparare:

Curăţaţi doradele de solzi şi intestine.

Pregătiţi marinada combinând toate ingredientele, în afară de peşte. Puneţi peştii într-o pungă cu fermoar sau o cutie cu capac şi amestecaţi-i bine cu marinata. închideţi recipientul, lăsaţi 30 minute în frigider.

Scoateţi doradele din marinată şi frigeţi-le cca 6 min pe fiecare parte.

Serviţi imediat, cu garnitura preferată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.