Dorada cu mustar la cuptor
PrinteazaDorada cu mustar la cuptor din: dorada, lamai, usturoi, mustar, ulei de masline, iaurt, marar, ketchup, sare si piper alb.
- 2 dorade mici
- 2 lamai
- 4 catei de usturoi
- 4 linguri mustar
- 2 linguri ulei de masline
- 100 g iaurt
- marar
- 1 lingura ketchup
- sare
- piper alb macinat
Mod de preparare:
Se curăţă peştele şi usturoiul. Se unge cu ulei o tavă mică şi se aşază peştii. Se presară la exterior cu puţină sare şi piper. Se ung în interior cu muştar şi se umplu cu felii de usturoi şi fire de mărar.
Se unge şi la exterior cu muştarul rămas, amestecat cu iaurt, sare şi piper după gust şi se coc în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, 20 min.
Se scoate tava, se întoarce peştele şi se stropeşte cu zeama din tavă, amestecată cu puţin ketchup. Se mai coace 10 min., apoi se scoate din cuptor şi se serveşte cald, cu lămâie.
Dorada cu mustar la cuptor
Pofta buna!
chiar nu stiam cum sa gatesc dorada, multumesc pt reteta
Ce bine arata dorada asta 🙂