Dorada cu sos la cuptor

Printeaza

Dorada cu sos la cuptor din: dorada, lime, coriandru, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Dorada cu sos la cuptor

  • 1 doradă de 1,5 kg
  • 5 lime
  • 1 lingură coriandru boabe
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se rade coaja a două lime şi se amestecă cu coaja tăiată a celei de-a treia. Se adaugă ulei, sare şi piper.

Se pune peştele într-o tavă şi se acoperă cu sosul de lămâie. Lămâile rămase se taie felii subţiri, cu care se acoperă peştele.

Se presară boabele de coriandru şi se lasă 1 oră la frigider, întorcând peştele şi pe partea cealaltă. Se introduce tava în cuptorul încălzit, aproximativ 40 minute. Din când în când se stropeşte peştele cu sosul din tavă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.