Dorada umpluta cu masline

Printeaza

O reteta de dorada umpluta cu masline din: dorada, sare, piper, masline, usturoi, ceapa rosie, rosie, seminte de pin, ulei de masline si otet.

Ingrediente:Dorada umpluta cu masline

  • 4 bucati dorada
  • sare
  • piper
  • 50 g rondele de masline negre
  • 100 g masline verzi
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa rosie mica
  • 1 rosie
  • 2 linguri seminte de pin sau de floarea soarelui
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet

 

Mod de preparare:

Se curăţă peştii şi se crestează la suprafaţă, din loc în loc. Se presară sare şi piper după gust. Se decojesc roşia, usturoiul şi ceapa, se spală şi se taie mărunt. Se amestecă măslinele negre cu fâşii de măsline verzi, legumele tăiate anterior, seminţele de pin, oţetul şi 1 lingură ulei de măsline.

Se ung peştii cu ulei şi se aşază pe hâr­tie de copt. Se umplu cu amestecul pregă­tit şi se împachetează în hârtie. Se coc peştii cea 25 min., la foc mediu sau pe gril, câte 10 min. pe fiecare parte.

Dorada umpluta cu masline

Dorada umpluta cu masline

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.