Dospite cu mancare de cartofi

Printeaza

Dospite cu mancare de cartofiFaci un aluat de pâine bine crescut. Din acest aluat faci un sul pe care îl în bucăţi de 2 cm şi le mai laşi puţin pe planşetă, la crescut.

Mâncarea de cartofi o faci cu foarte puţin bulion, ceapă înăbuşită, condimente şi apă cât să acopere cartofii.

Aşezi dospitele (pâinicile) deasupra mâncării şi acoperi bine cratiţa cu un capac care să stea etanş, eventual legi capac­ul şi cu un şervet de bucătărie.

Nu ridici capacul cel puţin 30 de minute. Nu pui verdeaţă.

Această mâncare o poţi pregăti cu carne afu­mată şi o serveşti cu salată de sfeclă cu hrean răzuit.

 

specific rusesc

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.