Dovleac cu carne tocata

Printeaza

Dovleac cu carne tocata din: dovleac, carne tocata, usturoi, telina, sos worcester, ulei, bicarbonat, zeama de lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Dovleac_cu_carne_tocata

  • 1/2 dovleac
  • 600 g carne tocata (ameste vita-porc)
  • 1 catel de usturoi
  • 1 telina mica
  • 1 lingurita sos Worcester
  • 50 ml ulei
  • un varf de cutit bicarbonat
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Amestecaţi într-un castron car­nea tocată cu usturoiul şi ţelina date pe răzătoarea mică, bicar­bonatul stins cu zeama de lămâie, sosul Worcester, sare şi piper după gust şi omogenizaţi bine compoziţia.

Tăiaţi dovleacul în felii, ungeţi-le cu ulei şi presăraţi- le cu sare şi piper.

Inţepaţi fieca­re felie de dovleac cu scobitori, apoi împărţiţi carnea în 4 părţi şi puneţi-o pe 4 felii de dovleac, pe scobitori.

Puneţi feliile astfel pregătite pe o tavă de aragaz şi ţineţi-le la cuptor, la foc potrivit, pentru 60 de minute.

Dovleac cu carne tocata

Dovleac_cu_carne_tocata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.