Dovleac cu carne de vita si piersici

Printeaza

Dovleac cu carne de vita si piersici din: pulpa de vaca, orez, rosii, cartofi, porumb, bulion de vaca, ceapa, usturoi, ardei iute, patrunjel, cimbru, ulei, sare, piper, dovleac.

Ingrediente:

  • 800 g pulpa de vaca taiata cubulete
  • 200 g orez fiert
  • 4 rosii
  • 4 piersici mai verzi, taiate sferturi
  • 4 cartofi taiati cuburi
  • 3 cartofi dulci taiati cuburi
  • 3 stiuleti de porumb taiati rondele
  • 1 l bulion de vaca
  • 1 ceapa taiata solzisori
  • 1 catel de usturoi maruntit
  • 1 arde iute tocat
  • patrunjel
  • cimbru
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 dovleac mare

 

Mod de preparare:

Incălzeşte cuptorul la 175 de grade. Se spală dovleacul, apoi se decupeză capacul şi se scot sâmburii şi filamentele. Se repune capacul şi se dă la cuptor, 45 de minute.

In răstimp, se căleşte ceapa în ulei, se colorează carnea alături, apoi se adaugă usturoiul, roşiile, ierburile, ardeiul iute şi se săreză. Când totul este bine călit se adaugă bulionul de carne şi se aduce la fierbere.

Se adaugă atunci cartofii dulci, piersicile şi cartofii.

Se lasă să fiarbă acoperit vreo 20 de minute şi se adaugă porumbul şi orezul. Se mai lasă pe foc vreo 5 minute.

Se varsă totul în dovleac, se pune capacul şi se pune din nou în cuptor pentru încă 15 minute. Se aduce pe masă pe un platou.

Dovleac cu carne de vita si piersici

Dovleac_cu_carne_de_vita_si_piersici

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.