Coaste de Miel cu Glazură de Șofran: Rețetă Delicioasă și Nutritivă din: coaste de miel, sofran, miere, ulei de masline, otet balsamic, usturoi, rozmarin, cimbru, sare, piper. Pentru iubitorii de bucătărie rafinată, coastele de miel cu glazură de șofran reprezintă o îmbinare perfectă între delicatețea cărnii de miel și aroma exotică a șofranului. Această rețetă […]
Dovleac copt cu aroma de lamaie
PrinteazaDovleac copt cu aroma de lamaie din: dovleac, ulei de masline, fistic, cimbru, lamaie.
Ingrediente:
- 1 dovleac, curăţat de coajă şi tocat
- 2 linguri ulei de măsline
- 50g de fistic, prăjit
- 4 fire de cimbru, doar frunzele
- zeama de la 1 lămâie
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 200°C. Tăvăleşte bucăţile de dovleac prin 1 lingură ulei de măsline şi asezonează. Coace-l la cuptor 40 de minute, până când devine fraged şi caramelizat.
Intre timp, zdrobeşte grosier fisticul împreună cu cimbrul şi un praf de sare, într-un mojar cu pistil sau cu capătul unui sucitor.
Adaugă zeama de lămâie şi uleiul rămas şi verifică dacă este suficient de asezonat. Pune fisticul peste dovleac, înainte de a servi.
Dovleac copt cu aroma de lamaie
Pofta buna!
Fazan în Sos de Roșii și Măsline: Rafinament și Arome Mediteraneene
Fazan în Sos de Roșii și Măsline: Rafinament și Arome Mediteraneene din: fazan, rosii in bulion, masline verzi, capere, usturoi, vin alb sec, ulei de masline, oregano, rozmarin, sare, piper. Descoperiți rafinamentul și bogăția gusturilor mediteraneene cu o rețetă excepțională de fazan în sos de roșii și măsline, îmbogățită cu capere pentru o savoare unică. […]