Fasole Albă cu Dovleac din: fasole alba, dovleac, ceapa, usturoi, bulion de legume, cumin, coriandru, sare, piperulei de masline. Fasolea albă cu dovleac este un fel de mâncare reconfortant și nutritiv, perfect pentru zilele răcoroase de toamnă. Această rețetă combină dulceața naturală a dovleacului cu textura cremoasă a fasolei albe, creând un preparat sățios și […]
Dovleac copt cu scortisoara
PrinteazaDovleac copt cu scortisoara din: dovleac, unt, zahar, scortisoara, ghimbir, sare, lamai.
- 10 felii de dovleac, cu coajă
- 150 g unt
- 125 g zahăr brun
- 25 g scorţişoară
- o bucăţică de ghimbir, curăţată şi rasă
- un praf de sare grunjoasă
- 2 lămâi, feliate
Mod de preparare:
Aranjează feliile de dovleac într-o tavă de aragaz tapetată cu hârtie de copt.
Presară bucăţele de unt, zahăr şi scorţişoară, sărează după gust şi aşază feliile de lămâie între cele de dovleac.
Introdu tava în cuptorul preîncălzit la 180°C şi coace dovleacul până când zahărul s-a topit şi s-a caramelizat.
Pofta buna!
Terci de Ovăz cu Dovleac și Scorțișoară
Terci de Ovăz cu Dovleac și Scorțișoară din: fulgi de ovaz, lapte, dovleac, scortisoara, miere, nuci. Începeți ziua cu o notă caldă și confortabilă, savurând un bol de Terci de Ovăz. Această rețetă îmbină aromele bogate de toamnă cu beneficiile nutriționale ale ingredientelor sale, oferind un mic dejun sățios și reconfortant. Perfect pentru zilele răcoroase […]
Gofre Aromate cu Dovleac și Scorțișoară
Gofre Aromate cu Dovleac și Scorțișoară din: piure de dovleac, faina de grau, oua, lapte, praf de copt, scortisoara, zahar vanilat, sare, ulei, smantana. Bineveniți în lumea aromelor de toamnă cu această rețetă de gofre cu dovleac și scorțișoară, completată perfect de dulceața smântânii de vanilie. Aceste gofre sunt nu doar o încântare pentru papilele […]
Pofta buna!