Dovleac cu galuste de rata si praz

Printeaza

Dovleac cu galuste de rata si praz din: piept de raţă, dovleac, praz, carotofi, rosii, sare, piper, oua, usturoi, ulei, ceapa verde, patrunjel verde.

Dovleac_cu_galuste_de_rata_si_praz

Ingrediente:

  • 300 g piept de raţă
  • 300 g dovleac
  • 100 g praz
  • 150 g cartofi
  • 100 g roşii
  • sare
  • piper după gust

Pentru găluşte:

  • 1 ou
  • 4 căţei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • 2 fire de ceapă verde
  • pătrunjel verde

Mod de preparare:

Dovleacul, prazul şi fcartofii îi cureţi, îi speli şi îi tai în bucăţi mai mici, pe care le pui la călit în ulei.

Când legumele sunt călite, pui roşiile tăiate în felii, usturoiul tocat, condimentezi cu sare şi piper, adaugi puţină apă şi reduci focul la minim.

Tai carnea de raţă în bucăţi mai mici, o treci prin maşina de tocat şi o amesteci împreună cu oul, verdeaţa şi ceapa ver­de tocate mărunt, după care condimentezi.

Din compoziţia de carne, formezi găluşte pe care le pui la fiert în vasul cu legume. Acoperi vasul şi le fierbi circa 15-20 de minute.

Dovleac cu galuste de rata si praz

Dovleac_cu_galuste_de_rata_si_praz

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.