Dovleac cu jambon si nucsoara

Printeaza

Dovleac cu jambon si nucsoara din: dovleac, jambon, ulei de masline, nucsoara, sare, piper.

Ingrediente:Dovleac_cu_jambon_si_nucsoara

  • 800 g dovleac
  • 400 g jambon crud-sucat
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita nucsoara rasa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălati dovleacul, ştergeţi-l şi apoi tăiaţi -1 în triunghiuri cu latura de maximum 7 – 8cm. Tăiaţi jambonul în felii foarte subţiri. Amestecaţi nucşoara cu sare şi piper proaspăt măci­nat.

Treceţi fiecare bucată de dovleac prin acest amestec condimentar şi apoi înfăşuraţi-o într-o felie de jambon. Ungeţi cu ulei o tavă.

Stropiţi cu ulei bucăţile de dovleac împacheta­te şi aşezaţi-le în tavă. Coaceţi dovleacul la foc potrivit.

Dovleac cu jambon si nucsoara

Dovleac_cu_jambon_si_nucsoara

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.