Dovleac la cuptor cu branza Camembert din: dovlecei, sare, piper, usturoi, nucsoara, cimbru, ulei de masline, branza Camembert, rosii. Ingrediente: 2 dovleci mici, tăiaţi pe jumătate şi cu sâmburii scoşi sare şi piper proaspăt măcinat 2 căţei de usturoi, curăţaţi de coajă şi tăiaţi în felii un praf de nucşoară proaspăt măcinată 8 crenguţe de […]
Dovleac la cuptor cu cascaval si bacon
PrinteazaDovleac la cuptor cu cascaval si bacon din: dovleac, franzela, caşcaval şi brânză, usturoi, bacon, smântână, nucşoară, sare, piper.
Ingrediente:
- un dovleac de un kg
- 1/2 franzelă
- 300 g caşcaval şi brânză, după gust
- 2 căţei usturoi
- 4 felii bacon
- o lingură cimbru
- 200 g smântână
- 1/2 linguriţă nucşoară
- sare
- piper
Mod de preparare:
Dovleacului i se taie un capac, se goleşte de conţinut şi apoi se taie cuburi.
Bucăţile de dovleac se presară cu sare si piper si se pun în tava de copt.
Se amestecă miezul de pâine cu brânzeturile tăiate cuburi, baconul, usturoiul feliat si cimbrul şi se adaugă în tava de copt, alături de dovleac.
Se toarnă smântână amestecată cu nucşoară, se acoperă cu un capac si se lasă la cuptor pentru 90 de minute.
In ultimele 20 de minute se scoate capacul si se continuă coacerea.
Dovleac la cuptor cu cascaval si bacon
Pofta buna!
poate iti place si:
Dovleac la cuptor cu branza Camembert
Carnati, dovleac si cartofi la cuptor
Carnati, dovleac si cartofi la cuptor din: cârnaţi de porc proaspeţi, dovleac, cartofi mici, ulei, boia, zeama de lamaie, smântână, frunze de busuioc. Ingrediente: 8 buc cârnaţi de porc proaspeţi 350 g dovleac 500 g cartofi mici, tăiaţi în doua 1 lingură ulei 2 linguriţe boia zeama de la 1 lâmâie 2-3 linguri smântână câteva frunze de busuioc Mod de […]
Pofta buna!