Dovleac la cuptor cu branza Camembert
PrinteazaDovleac la cuptor cu branza Camembert din: dovlecei, sare, piper, usturoi, nucsoara, cimbru, ulei de masline, branza Camembert, rosii.
- 2 dovleci mici, tăiaţi pe jumătate şi cu sâmburii scoşi
- sare şi piper proaspăt măcinat
- 2 căţei de usturoi, curăţaţi de coajă şi tăiaţi în felii
- un praf de nucşoară proaspăt măcinată
- 8 crenguţe de cimbru proaspăt
- 1 lingură cu ulei de măsline
- 2 x 1 50 g brânză Camembert, tăiate pe orizontală
- 8 roşii cherry, cu codiţă
Mod de preparare:
Setează cuptorul la 200°C.
Pune dovleacul într-o tavă pentru cuptor şi asezonează-l bine.
Pune deasupra usturoiul, nucşoara şi câteva crenguţe de cimbru şi stropeşte cu puţin ulei.
Dă la cuptor timp de 1 oră, până când pulpa dovleacului devine moale.
Pune fiecare jumătate de brânză în cavitatea formată în dovleac, iar deasupra aşază câteva crenguţe de cimbru şi câteva roşii.
Dă la cuptor timp de 10 minute, până când brânza s-a topit si roşiile au început să se rumenească.
Dovleac la cuptor cu branza Camembert
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/dovleac-la-cuptor-cu-branza-camembert html