Dovleac cu pasta de curry si porumb
PrinteazaDovleac cu pasta de curry si porumb din: ulei, ceapa, pasta de curry, dovleac, supa de legume, conopida, ardei iute, soia, porumb dulce, iaurt, fulgi de migdale, coriandru.
Ingrediente:
- 1 lingură ulei
- 1 ceapă, tocată
- 150 g pastă de curry
- 500 g dovleac, tocat
- 500 ml supă limpede de legume
- 200 g conopidă
- 1 ardei iute, tocat
- 200 g amestec de soia şi porumb dulce
- 150 g iaurt
- 3 linguri fulgi de migdale rumenite
- o mână coriandru proaspăt, tocat
Mod de preparare:
Dovleac cu pasta de curry si porumb: Incinge uleiul într-un vas larg şi prăjeşte ceapa 5-6 minute, până când devine sticloasă.
Stinge cu pasta curry şi ţine pe foc 2 minute.
Adaugă dovleacul şi supa, adu la puctul de fierbere şi lasă să fiarbă la foc mic, acoperit 15 minute, până când dovleacul se înmoaie.
Adaugă conopida, ardeiul, porumbul şi soia şi continuă să ţii pe foc 5 minute.
Adaugă iaurtul, potriveşte gustul de sare şi piper şi încălzeşte complet. Serveşte presărat cu coriandru şi migdale.
Pofta buna!