Dovleac la cuptor din: dovleac, zahar, margarina. Ingrediente: dovleac zahăr margarină Mod de preparare: Dovleacul se spală, se şterge şi se taie bucăţi egale. Se dau la cuptor şi se coc la foc mediu. Când sunt aproape gata, se scot, se ung cu margarină şi se mai dau la cuptor 15 minute. Se serveşte presărat […]
Dovleac cu branza la cuptor din: unt, ulei de masline, ceapa, usturoi, salvie, smantana, lapte, mustar, dovleac, branza. Ingrediente: un cub mic de unt lingură de ulei de măsline cepe, tăiate pe jumătate şi feliate subţire 2 căţei de usturoi, decojiţi şi zdrobiţi 8 frunze de salvie 300ml de smântână pentru gătit 200ml de lapte […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.