Dovleac umplut cu legume si carne

Printeaza

Dovleac umplut cu legume si carne din: dovleac, dovlecel, ardei, rosii, ceapa, carne de porc, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Dovleac umplut cu legume si carne

  • un dovleac mic
  • un dovlecel
  • un ardei gras
  • 300 g carne de porc
  • 2-3 roşii
  • o ceapă
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 3-4 fire pătrunjel

 

Mod de preparare:

Intr-o lingură de ulei se pun la călit ceapa şi carnea, tăiate foarte mărunt. Se presară cu sare, se lasă până ce carnea şi-a schimbat culoarea şt se adaugă miezul de dovleac tăiat cubuleţe. Se lasă 2-3 minute.

In dovleacul golit de miez se pun carnea cu miezul de dovleac. Dovlecelul tăiat rondele se amestecă cu ardeiul gras şi roşiile, se picură cu puţin ulei, se presară cu sare şi piper şi se adaugă şi acestea în dovleac.

Se unge dovleacul la exterior cu puţin ulei şi se dă lâ cuptor pentru aproximativ 40 de minute.

Se serveşte cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.