Dovlecei și ardei capia pe grătar

Printeaza

Dovlecei și ardei capia pe grătar din: dovlecei, ardei capia, usturoi, patrunjel, ulei de masline, sare.

Ingrediente:

  • dovlecei
  • ardei capia

sos de usturoi și pătrunjel:

  • 3 căței mari de usturoi
  • 1 legătură medie de pătrunjel
  • 7-8 linguri ulei de măsline
  • sare

 

Mod de preparare:

Ardeii și dovleceii se spală, se curăță și se feliază.

Pentru sos, pătrunjelul se mărunțește alături de usturoi.

Se pune amestecul rezultat într-un bol și se adaugă sarea și uleiul de măsline.

Se ung dovleceii și ardeii cu sosul rezultat, apoi se frig pe grill-ul încins.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Dovlecei la gratar cu mozzarella

Dovlecei la gratar cu mozzarella 

Dovlecei la gratar cu mozzarella din: sos vinaigrette, busuioc, condimente, dovlecei, mozzarella, rosii. Ingrediente vinegreta de busuioc: 1/2 ceasca sos vinaigrette 3 linguri busuioc proaspat tocat Ingrediente marinata: 1/3 cana sos vinaigrette 1 lingurita busuioc uscat 1/2 lingurita condimente dupa gust Ingrediente: 8 felii de dovlecei 8 felii de mozzarella proaspata 8 felii de rosii   […]

 

Legume la gratar cu maioneza

Legume la gratar cu maioneza

Legume la gratar cu maioneza din: ou, suc de lamaie, mustar de dijon, ardei chili, sare, ulei de masline, dovlecei, ardei grasi, ceapa. Ingrediente: 2 dovlecei, taiati in jumatate pe lungime 3 ardei grasi, taiati jumatati, fara seminte 1 ceapa, curatata si feliata Ingrediente maioneza: 1 ou 2 linguri de suc de lamaie 1 lingurita mustar […]

 

 

Legume mediteraneene la gratar

Ardei capia la gratar

Ardei capia la gratar din: dovlecei, ardei, vanata, ciuperci, rosii, ulei, rozmarin. Ingrediente: 2 dovlecei 2-3 ardei capia 1 vânătă 1 ciuperca 2-3 rosii ulei rozmarin   Mod de preparare: Spală şi taie în fâşii doi dovlecei, 2-3 ardei capla şi o vânătă. Pune-le pe grătarul încins şi lasă-le pana se rumenesc. Mai pune de grătar o […]

 

Porumb la gratar cu pasta de ardei iute

Porumb la gratar cu pasta de ardei iute din: unt, miere, ketchup, usturoi, pasta de ardei iute, porumb, sare, piper. Ingrediente: 100gr unt, la temperatura camerei 1 lingura miere 1 lingura ketchup 2 catei de usturoi, zdrobit 2 linguri pasta de ardei iute 6 stiuleti de porumb sare si piper Mod de preparare: Intr-un bol […]

 

Ciuperci cu vinete si ardei la gratar

Ciuperci cu vinete si ardei la gratar din: ciuperci, vanata, ardei capia, ulei de masline, usturoi, otet de mere, cimbru. Ingrediente: 4 ciuperci mari 1 vanata mare 2 ardei capia pentru marinata: 100 ml ulei de masline 2 catei de usturoi, zdrobiti 2 lingurite otet de mere 1 lingurita de cimbru sau oregano uscat   […]

 

 

Dovlecei la gratar cu sos de usturoi

Reteta zilei: Dovlecei la gratar cu sos de usturoi

Dovlecei la gratar cu sos de usturoi din: usturoi, ulei de masline, dovlecei, sare, piper.   Ingrediente: 3 catei de usturoi, pisat ¼ cana ulei de masline 4 dovlecei Sare si piper     Mod de preparare: Se incalzeste gratarul. Intr-un castron mic, combinati usturoiul si ¼ cana ulei de masline. Se amesteca si se […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.