Dovlecei aromati pane

Printeaza

Dovlecei aromati pane din: dovlecei, faina, ulei, sare.

Ingrediente:Dovlecei aromati pane

  • 2 dovlecei mari
  • 150 g făină
  • ulei pentru prăjit
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Dovleceii spălaţi se taie rondele care se presară cu sare. Se lasă 30 de minute să elimine sucul si apoi se şterg. Se trec feliile de dovlecei prin făină scuturând excesul.

Se prăjesc în baie de ulei bine încins şi se scot pe hârtie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.