Dovlecei umpluti cu branza si smantana din: dovlecei, branza, ulei sau unt, pesmet, smantana, sare. Ingrediente: 6 dovlecei 3 linguri brânză rasă 2 linguri ulei (unt) 1 lingură pesmet 2-3 linguri smântână sare Mod de preparare: Dovleceii se spală, apoi se taie în jumătăţi perpendicular pe lungime. Fiecare jumătate se scobeşte cu linguriţa făcând loc pentru […]
Dovlecei cu branza brie din: dovlecei, brie, chili, rosii, vin, ulei, menta, busuioc, sare. Ingrediente: 2 dovlecei 1 roată mică de brie 2 chili muraţi 2 roşii 50 ml vin roşu 1 lingură de ulei de măsline busuioc proaspăt puţină mentă uscată sare Mod de preparare: Feliază dovleceii pe lung, fără să-i decojeşti. Dă […]
Dovlecei cu branza si menta din: dovlecei, salote, usturoi, faina, ulei, menta, patrunjel, rosii, sare, piper, lamaie, branza, pesmet. Ingrediente: 4 dovlecei 2 şalote 2 căţei de usturoi 2 linguri de făină 4 linguri de ulei de măsline 1 mână de mentă proaspătă 1 legătură de pătrunjel 400 g roşii (la conservă) sare piper zeama […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.