Dovlecei cu brânză pane
PrinteazaDovlecei cu brânză pane din: dovlecel, oua, apa minerala, paine, branza de oi, sare, piper, boia de ardei, frunze de patrunjel si ulei.
- 1 dovlecel mare
- 2 oua
- 2-3 linguri apa minerala
- 50 g paine alba
- 50 g branza de oi
- sare
- piper negru
- boia de ardei dulce
- 1 lingura frunze de patrunjel tocat
- ulei
Mod de preparare:
Dovlecelul îl cureţi şi îl tai rondele de 2-3 mm grosime. Baţi ouăle cu apa minerală şi un praf de sare.
Adaugi făina, apoi brânza rasă şi pătrunjelul tocat. Dovleceii îi condimentezi cu sare, piper şi boia de ardei. Intr-o tigaie încingi uleiul.
Dovleceii îi treci prin compoziţia de ouă şi îi prăjeşti în uleiul încins, până ce devin aurii.
Ii scoţi pe un şervet de hârtie, pentru a absorbi surplusul de ulei.
Dovlecei cu brânză pane
Pofta buna!