Dovlecei cu brânză pane

Printeaza

Dovlecei cu brânză pane din: dovlecel, oua, apa minerala, paine, branza de oi, sare, piper, boia de ardei, frunze de patrunjel si ulei.

Ingrediente:Dovlecei_cu_branza_pane

  • 1 dovlecel mare
  • 2 oua
  • 2-3 linguri apa minerala
  • 50 g paine alba
  • 50 g branza de oi
  • sare
  • piper negru
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingura frunze de patrunjel tocat
  • ulei

 

Mod de preparare:

Dovlecelul îl cureţi şi îl tai rondele de 2-3 mm grosi­me. Baţi ouăle cu apa minerală şi un praf de sare.

Adaugi făina, apoi brânza rasă şi pătrunjelul tocat. Dovleceii îi condimentezi cu sare, piper şi boia de ardei. Intr-o tigaie încingi uleiul.

Dovleceii îi treci prin compoziţia de ouă şi îi prăjeşti în uleiul încins, până ce devin aurii.

Ii scoţi pe un şervet de hârtie, pentru a absorbi surplusul de ulei.

Dovlecei cu brânză pane

Dovlecei_cu_branza_pane

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.