Dovlecei cu branză tofu

Printeaza

Dovlecei cu branză tofu

Ingrediente:

  • 7 dovlecei cruzi
  • 300 g brânză tofu
  • 100 g unt
  • 2 ouă
  • 100 g caşcaval
  • pesmet
  • mărar
  • sare

 

Mod de preparare:

Dovlecei cu branză tofu: Dovleceii se taie rondele după ce în prealabil au fost spălaţi şi li s-a tăiat cotorul. Apoi se aşază într-o tavă de Jena, unsă cu unt şi tapetată cu pesmet. Separat, se bat ouăle şi se amestecă cu brânză rasă şi mărar.

Peste stratul de dovlecei, se pune un strat din compoziţia obţinută, apoi un strat de felii de dovlecei şi tot aşa până se termină. La sfârşit, se garniseşte cu caşcaval ras, un ou bătut şi amestecat cu brânză rasă, pesmet şi cubuleţe de unt. Compoziţia se lasă în cuptor 20-30 de minute.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.