Deliciu Natural și Sănătos din: fructe de catina, miere, apa, suc de lamaie. Ingrediente: 200g de fructe de cătină proaspete sau congelate 4 linguri de miere de albine naturală 1/2 ceașcă de apă Sucul de la o jumătate de lămâie Mod de preparare: Spălați fructele de cătină […]
Dovlecei cu carne la gratar
PrinteazaDovlecei cu carne la gratar din: dovlecei, carne, rosii, ceapa, usturoi, ardei iute, patrunjel, ulei, sare si piper.
Ingrediente:
- 500 g dovlecei
- 800 g carne pentru gratar – pui, porc
- 2 rosii
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 1 ardei iute
- 1 legatura patrunjel
- 3 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Căliţi ceapa tocată şi usturoiul pisat în ulei. Adăugaţi roşiile tăiate în bucăţi şi lăsaţi să fiarbă 10 minute.
Curăţaţi de coajă dovleceii şi tăiaţi-i în două, pe lungime. Rumeniţi dovleceii într- o tigaie cu ulei, până primesc o culoare aurie.
Aşezaţi-i pe un platou cald, condimentaţi-i şi turnaţi peste ei sosul de roşii. De jur împrejur aranjaţi feliile de carne prăjite la grătar.
La servire, adăugaţi pătrunjel tocat şi ardei iute, după plac.
Dovlecei cu carne la gratar
Pofta buna!
Rubarba in bucatarie si sanatate: ce ar trebui sa stiti
Rubarba (Rheum rhabarbarum) este o plantă perenă cu tulpini suculente și frunze mari, originară din Asia Centrală, mai precis din regiunea învecinată cu China și Mongolia. Această plantă este cultivată pentru tulpinile sale comestibile, utilizate în bucătărie pentru prepararea diferitelor deserturi și mâncăruri. Cultivarea rubarbei: […]
Macaroane cu brânză la cuptor din: macaroane, branza cheddar, branza mozzarella, lapte, unt, faina, sare, piper, pudra de usturoi, pudra de ceapa, oregano. Ingrediente: 250g de macaroane 200g brânză cheddar rasă 200g brânză mozzarella rasă 1 cană de lapte 2 linguri de unt 2 linguri de făină 1/2 linguriță de sare 1/2 linguriță de piper […]