Dovlecei cu chifteluţe de peşte

Printeaza

Dovlecei cu chifteluţe de peşte din: file de peste, cartofi, ceapa, faina, oua, portocala, sare, piper, ulei, oregano.

Ingrediente:

  • doi dovlecei
  • 750 g fileuri de peşte
  • un cartof
  • 2 cepe mici
  • 100 g făină
  • două ouă
  • o portocală
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea-soarelui
  • oregano

Mod de preparare:

Dovlecei cu chifteluţe de peşte: Fileuri de peşte se spală, se curăţă de eventualele oase rămase şi se toacă mărunt.

Cartoful se curăţă de coajă, se spală, se dă pe răzătoarea cu ochiuri mici şi se scurge de suc. Cepele se curăţă de foi, se spală, se toacă mărunt şi se pun peşte peşte.

presară sare, piper şi oregano tocat. Se toarnă două linguri cu ulei, se adaugă ouăle şi se amestecă totul până rezultă o com­poziţie omogenă.

formează chifteluţe, se trec prin făină şi se aşază pe o far­furie. Se prăjesc în ulei încins, se scot cu o spumieră şi se pun într-un castron.

Dovleceii se spală, se taie felii subţiri şi se prăjesc uşor în ulei încins.

Se scot cu o spumieră, se condimentează, se presară oregano tocat şi se servesc alături de chifteluţele de peşte.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.