Dovlecei cu smantană si mărar

Printeaza

Dovlecei cu smantană si mărar

Ingrediente:Dovlecei cu smantană si mărar

  • 5-6 dovlecei
  • 1 şi 1/2 lingură unt
  • 1 ceaşcă smântână
  • 1 linguriţă de făină
  • 1 legă­tură de mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi dovleceii, îi tai bucăţi pe care le pui în apă fierbinte sărată şi le dai în câteva clocote. Când încep să se înmoaie, îi scurgi bine de apă şi îi căleşti în unt.

Adaugi apoi smântână amestecată cu făină şi mărarul tocat fin, presari sare şi piper şi dai totul la cuptor, la foc mic.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • dovlecei cu smantana si marar
  • ciorba de dovlecei cu smantana si marar

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.