Dovlecei cu smantană

Printeaza

Dovlecei cu smantană 

Ingrediente: Dovlecei cu smântâna

  • 3 dovlecei
  • 100 g smântână
  • 3 linguri pesmet
  • 1 lingură făină
  • 1 legătură mărar
  • 1 linguriţă condimente
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi dovleceii de coajă şi îi tai pe lung în felii de 1/2 cm. Presari feliile cu sare şi le laşi circa 2-3 ore să-şi lase zeama. Apoi le presezi între palme ca să elimini complet apa.

Intr-o tava unsa cu putin ulei asezi un start de pesmet, apoi un rand de felii de dovlecei peste care torni puţin ulei şi smântână ameste­cată cu făină, mărar şi condimente.

Continui până la terminarea ingredientelor, dar ai grija că ultimul strat trebuie să fie de pesmet, ulei si smântână. Dai tava la cuptor pentru 15-20 de minute.

Dovlecei cu smântână

Dovlecei cu smântâna

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.