Dovlecei cu vinete in sos tomat
PrinteazaDovlecei cu vinete in sos tomat din: pasta de rosii, dovlecei, zucchini, vinete, rosii, usturoi, ulei de masline, sare, piper.
- 100 g pastă de roșii
- 2 dovlecei
- 2 zucchini
- 2 vinete
- 4 roșii
- 4 căței de usturoi
- ulei de măsline
- pătrunjel proaspăt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spală, se curăță toate legumele și se taie rondele. Se pun într-o tavă, alternându-se din fiecare. Pasta de roșii se amestecă cu 5 linguri de ulei, pătrunjel tocat, usturoi pisat, sare și piper. Se toarnă amestecul peste legume și se coc 45 minute la foc moderat.
Se servesc fierbinți ornate cu pătrunjel tocat.
Dovlecei cu vinete in sos tomat
Pofta buna!