Dovlecei in saramura

Printeaza

Dovlecei in saramura din: dovlecei, apa, sare.

Ingrediente:Dovlecei in saramura

  • 1 kg dovlecei
  • apă
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Cureţi dovleceii, îi speli, îi opăreşti întregi sau tăiaţi, îi scurgi bine şi îi aşezi în borcane.

Intre timp, pui la fiert apă cu sare (5-10 grame la 1 litru de apă) şi dai în clocot. Când s-a mai răcit, îi acoperi cu această compoziţie. închizi ermetic borcanele şi le aşezi într-o cratiţă în care torni apă.

Le fierbi 60-90 de minute, în funcţie de cantitate.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.