Dovlecei in suc de rosii

Printeaza

Dovlecei in suc de rosii din: dovlecei, suc de rosii.

Ingrediente:Dovlecei in suc de rosii

  • dovlecei
  • suc de rosii

 

 

Mod de preparare:

Dovlecii se aleg şi se pregătesc ca mai sus; dacă sunt mai mari se taie în patru, pe lungime şi apoi pe lăţime, în bucăţi potrivit de mari (3-4 cm).

Se spală, se scurg de apă şi se opăresc în apă clocotită trei-patru minute. Se aşează în borcane şi se toarnă sucul de roşii, lăsând până la gura borcanului un spaţiu gol de 2 cm. Se închid cu folie adezivă.

Se fierb la bain-marie, în prima zi, 25-30 minute, iar a doua zi, 10 minute.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.