Dovlecei la borcan

Printeaza

Dovlecei la borcan din: dovlecei, ardei, ceapa, otet, zahar.

Ingrediente:Dovlecei la borcan

  • 1 kg dovlecei
  • 500 g ardei
  • 500 g ceapă
  • 200-300 ml oţet
  • 300 g zahar

 

Mod de preparare:

Se amestecă 1 kg dovlecei raşi, 500 g ardei capia fâşii şi 500 g ceapă solzişori. Se toarnă 200-300 ml oţet, se presară 300 g zahăr şi 1 plic conservant şi se amestecă totul.

Se lasă să se odihnească timp de câteva ore, apoi se aşază în borcane mai mici. Se pun capacele şi se sterilizează 15-20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.