Dovlecei la cuptor cu marar si cimbru

Printeaza

Dovlecei la cuptor cu marar si cimbru

Dovlecei la cuptor cu marar si cimbru

Ingrediente:

  • 12 dovlecei
  • 1 kg roşii
  • 1 ardei gras
  • 3 căţei de usturoi
  • ulei
  • mărar
  • cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai felii dovleceii ne­curăţaţi de coajă şi îi pui în cratiţă. Deasupra aşezi roşiile tăiate felii şi ardeiul tăiat fideluţă.

Zdrobeşti ustu­roiul împreună cu o jumătate de lin­guriţă de sare şi-l pui peste mâncare împreună cu mărarul tocat şi puţin cim­bru. Dai la cuptor timp de 1/2 oră.

Dovlecei la cuptor cu marar si cimbru

Dovlecei la cuptor cu marar si cimbru

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.