Dovlecei la cuptor cu usturoi

Printeaza

Dovlecei la cuptor cu usturoi din: dovlecei, ulei, otet, sare, usturoi, menta, piper.

Ingrediente:Dovlecei la cuptor cu usturoi

  • 4 dovlecei
  • 1 lingura ulei
  • 2 linguri otet
  • sare
  • usturoi
  • menta
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli dovleceii şi îi tai felii subtiri; ungi cu puţin ulei, presari sare şi piper şi le aşezi într-un vas tapetat în care ai pus 4 căţei de usturoi pisat.

Faci un sos din oţet, ulei, sare şi usturoiul pisat şi torni peste dovlecei, apoi dai la cuptor până se rumenesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.