Dovlecei la gratar cu sos de usturoi

Printeaza

Dovlecei la gratar cu sos de usturoi din: usturoi, ulei de masline, dovlecei, sare, piper.

Ingrediente:Dovlecei la gratar cu sos de usturoi

  • 3 catei de usturoi, pisat
  • 1/4 cana ulei de masline
  • 4 dovlecei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se incalzeste gratarul. Intr-un castron mic, combinati usturoiul si ¼ cana ulei de masline. Se amesteca si se pune deoparte.

Taiati dovleceii in jumatate, apoi se taie in jumatate pe lungime. Aranjati pe o farfurie si turnati ulei amestecat cu usturoi. Presarati sare si piper. Puneti pe gratar si gatiti cate 5 minute pe fiecare parte.

Ungeti cu amestec de ueli si usturoi si serviti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.