Bruschete cu Dovlecei și Mozzarella din: paine, dovlecei, mozzarella, usturoi, ulei de masline, sare, piper, frunze de busuioc. Reprezintă o combinație perfectă între simplitatea ingredientelor și rafinamentul gustului, oferind o experiență culinară deosebită. Acest antreu sau snack rapid și ușor de preparat îmbină textura crocantă a pâinii prăjite cu prospețimea dovleceilor și cremozitatea mozzarellei, creând […]
Dovlecei cu menta
PrinteazaDovlecei cu menta din: dovlecei, ulei de masline, frunze de menta, sare.
- 2 dovlecei mici
- ulei de masline
- frunze de menta
- sare
Mod de preparare:
Spalam dovleceii si ii taiem rondele de jumatate de centimetru.
Incingem o tigaie intinsa de teflon si picuram putin ulei.
Prajim rondelele de dovlecel, cate doua minute pe fiecare parte.
Scoatem dovleceii pe un servetel, pentru a absorbi uleiul.
Punem pe un platou, presaram sare si ornam cu frunze de menta.
Dovlecei cu menta
Pofta buna!
Dovlecei la tigaie cu usturoi și ierburi proaspete
Dovlecei la tigaie cu usturoi și ierburi proaspete din: dovlecei, ulei de masline extravirgin, usturoi, menta, patrunjel, cimbru, sare, piper, suc de lamaie. Ingrediente: 2 dovlecei medii, tăiați în felii subțiri 2 linguri de ulei de măsline extra virgin 3 căței de usturoi, tocați fin O mână de ierburi proaspete (mentă, pătrunjel, cimbru), tocate […]
Pofta buna!