Ciabatta de Secară cu Măsline Negre din: faina de secara, faina alba de grau, drojdie, sare, apa, masline, ulei de masline. Această pâine este o alegere excelentă pentru iubitorii de delicatese mediteraneene, fiind perfectă atât pentru sandvișuri cât și pentru a servi ca bază pentru bruschete. Reteta Ciabatta de Secară cu Măsline Negre Ingrediente: 500g […]
Dovlecei cu mujdei
PrinteazaDovlecei cu mujdei din: dovlecei, oua, faina, condimente, mujdei de usturoi
Ingrediente:
- 2 dovlecei proaspeţi
- 3 ouă
- 4-5 linguri făină
- condimente
- mujdei de usturoi
Mod de preparare:
Dovlecei cu mujdei: Tai dovleceii feliuţe subţiri pe care le dai prin ouăle bine bătute şi condimentate şi apoi prin făină.
Le prăjeşti într-o tigaie în uleiul nu prea încins, pe ambele părţi.
Ii serveşti calzi sau reci, cu mujdei de usturoi. Sunt deliciosi!
Poftă bună!
Pui înăbușit Dezhou: Puiul Braise Dezhou – Istorie, Rețeta Tradițională și Servire – O Călătorie Culinară în Inima Chinei. Dezhou Braised Chicken, cunoscut și sub denumirea de Dezhou Pa Ji, este o rețetă emblematică din provincia Shandong, China. Acest preparat este celebru pentru carnea sa extrem de fragedă și aromată, rezultat al gătitului lent într-un […]